سفارش تبلیغ
صبا ویژن
مردم خواسته دنیا خرده گیاهى است خشک و با آلود که از آن چراگاه دورى‏تان باید نمود . دل از آن کندن خوشتر تا به آرام رخت در آن گشادن ، و روزى یک روزه برداشتن پاکیزه‏تر تا ثروت آن را روى هم نهادن . آن که از آن بسیار برداشت به درویشى محکوم است و آن که خود را بى نیاز انگاشت با آسایش مقرون . آن را که زیور دنیا خوش نماید کورى‏اش از پى در آید . و آن که خود را شیفته دنیا دارد ، دنیا درون وى را از اندوه بینبارد ، اندوه‏ها در دانه دل او رقصان اندوهیش سرگرم کند و اندوهى نگران تا آنگاه که گلویش بگیرد و در گوشه‏اى بمیرد . رگهایش بریده اجلش رسیده نیست کردنش بر خدا آسان و افکندنش در گور به عهده برادران . و همانا مرد با ایمان به جهان به دیده عبرت مى‏نگرد ، و از آن به اندازه ضرورت مى‏خورد . و در آن سخن دنیا را به گوش ناخشنودى و دشمنى مى‏شنود . اگر گویند مالدار شد دیرى نگذرد که گویند تهیدست گردید و اگر به بودنش شاد شوند ، غمگین گردند که عمرش به سر رسید . این است حال آدمیان و آنان را نیامده است روزى که نومید شوند در آن . [نهج البلاغه]
لوگوی وبلاگ
 

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :13
بازدید دیروز :0
کل بازدید :3600
تعداد کل یاداشته ها : 11
103/2/12
1:30 ع
مشخصات مدیروبلاگ
 
محمد رضا بابائی[0]
اینجانب محمدرضا بابایی دانشجویی کارشناسی عمران مرکز آموزش علمی کاربردی مسکن و شهرسازی می باشم این وبلاگ در مورد ارائه مطالب در مورد تفسیر سوره فلق تحت نظر استاد ارجمند جناب آقای قیوم زاده استاد درس تفسیر موضوعی قران فعالیت می کند

خبر مایه

در تفسیر قمی از پدرش از نوفلی از سکونی از امام صادق (علیه‏السلام‏) روایت آورده که فرموده: رسول خدا (صلی‏الله‏علیه‏وآله‏وسلّم‏) فرمود: فقر با کفر فاصله چندانی ندارد، و حسد آن قدر مؤثر است که گویی می‏خواهد از قضا و قدر الهی هم جلو بزند.

در کتاب عیون به سند خود از سلطی از حضرت رضا از پدر بزرگوارش، و آن جناب از آبای گرامش از رسول خدا (صلی‏الله‏علیه‏وآله‏وسلّم‏) روایت کرده‏اند که فرمود: نزدیک است که حسد از قضا و قدر الهی سبقت بگیرد.

(این تعبیر کنایه است از شدت تاثیر حسد، نه اینکه می‏تواند سبقت بگیرد، چون تاثیر حسد هم خود از قضاء و قدر الهی است).

و در الدر المنثور است که: ابن ابی شیبه از انس روایت کرده که گفت: رسول خدا (صلی‏الله‏علیه‏وآله‏وسلّم‏) فرمود: حسد حسنات آدمی را می‏خورد، آنچنان که آتش هیزم را. (لطفی که در این تشبیه بکار رفته از نظر خواننده مخفی نماند).